Eylul Gursel
Bedava Lig tv izle,Lig tv izle, Ligtv bedava, lig tv 3 izle, ligtv canli izle, canli lig tv izle, donmadan lig tv izle, bedava ligtv

14 Eylül 2014 Pazar

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı Canlı izle - Bedava lig tv izle

Trabzonspor - Fenerbahçe maçı ne zaman? Saat kaçta? (14 Eylül)


Fenerbahçe ile Trabzonspor Avni Aker'de kozlarını paylaşacak. Spor Toto Süper Lig 2. haftası dev karşılaşmaya tanık olacak. Trabzonspor - Fenerbahçe Süper Lig maçı saat kaçta hangi kanalda başlayacak? Trabzon Fener Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?


Süper Lig 2014-2015 sezonu 2. Hafta maçları içinde en öne çıkan müsabaka Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi... Ligin ilk haftasını 3-2'lik Karabükspor galibiyetiyle kapatan Fenerbahçe ile Kayseri  Erciyesspor ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor'u karşı karşıya getirecek mücadele büyük bir heyecana sahne olacak.

MAÇ BİLGİLERİ
Tarih: 14 Eylül 2014 Pazar

Saat: 20:00
Stad: Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı
Hakem: Fırat Aydınus
Yayın: Lig TV ----> Sitemizden izleyebilirsiniz ! Bedava lig tv izle

2014-2015 SEZONUNUN İLK DERBİSİ
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 2. haftada Trabzonspor, Fenerbahçe ile karşılaşacak. Dev karşılaşma öncesi bordo - mavili ve sarı - lacivertli tarftarlar "Trabzonspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta?" "Oscar Cardozo Fenerbahçe maçında oynayabilecek mi?" gibi sorulara cevap arıyor. Trabzonspor
- Fenerbahçe karşılaşması öncesi yaşanan gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

Antrenmanda yüklemelere başlayan Trabzonspor'un Paraguaylı futbolcu Oscar Cardozo'nun Fenerbahçe maçında oynama ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. Ayrıca Trabzonspor'un ligin ilk haftasında Kayseri Erciyesspor'la oynadığı maçta kart cezalısı olduğu için forma giyemeyen Sefa Yılmaz, Çaykur Rizespor ile oynanan hazırlık maçında attığı 2 gol ve yaptığı asistle teknik heyetin yüzünü güldürdü. Fenerbahçe takım kaptanı Emre Belözoğlu, Trabzon deplasmanlarının her zaman zor, ancak kendilerinin de böylesine zorlu deplasmanlara alışık, tecrübeli bir takım olduğunu söyledi. FB TV'ye açıklamalarda bulunan Emre Belözoğlu, ilk olarak yeni yaşı ile ilgili, "34 yaşı bitirip 35'e girdiğimizde güzel anılarla bitirdik. Fenerbahçemiz şampiyon oldu, ikinci çocuk haberini aldık, güzel şeyler var. İnşallah 35'i bitirdiğimizde de birlikte kutlarız, 4. yıldızla. Herkese teşekkür ediyorum. Doğum günüm ikinci

kez kutlandı. Milli takımda da kutlanmıştı. Burada da temsili bir tören yapıldı. İnşallah güzel bir sene bizi bekliyordur." ifadelerini kullandı.

Emre, hafta sonu oynayacakları Trabzonspor maçı hakkında ise "Tabii zorlu bir maç. Trabzonspor yeni oluşan, yeni oyuncularla kurulu bir takım. Trabzon deplasmanları her zaman zor olmuştur. Ama bizim takımımız böylesine zor deplasmanlara alışık. Bu anlamda tecrübeli bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Lige iyi bir başlangıç yaptık, bunu da devam ettirmek istiyoruz. Hocamızın ilk 8 hafta için koymuş olduğu bir hedef var. Bunun doğrultusunda, emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. İnşallah maçtan gülerek ayrılan taraf biz oluruz. Eminim dostça, güzel ve hak edenin kazanacağı bir maç olur." şeklinde konuştu. Takımdaki sakat ve cezalı futbolcular hakkında da Emre, "Geniş ve bu anlamda derinliği olan bir kadroya sahibiz. İnanıyorum, oynayamayacak arkadaşlarımızın yerini dolduracak arkadaşlarımız, ellerinden gelenin fazlasını yapacaklardır, oynamayan arkadaşları aratmayacaklardır. Sonuçta Fenerbahçe formasını kim giyerse giysin, o gün sahada terinin son damlasına kadar mücadelesini verir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İnanıyorum, kazanan taraf inşallah biz oluruz." diye konuştu.?

FENERBAHÇE CEHPESİNDEN HABERLER

İzlanda maçında ayak baş parmağından sakatlanan Caner ile dünkü idmanda adalesi yırtılan Meireles, Avni Aker’de yok. Dizinde ödem belirlenen Mehmet Topal ile başına darbe alan Gökhan Gönül maça yetiştirilecek. Afrika’da milli maçlara çıkan Sow ve Emenike ise çileli yolculukların ardından bugün geç saatlerde İstanbul’a dönebilecek.

Fenerbahçe’de teknik heyetin korktuğu başına geldi. Sarı-lacivertli takımda zorlu Trabzonspor maçı öncesi “milli kriz” yaşanıyor. Caner Erkin, Gökhan Gönül ve Mehmet Topal, A Milli Takım’dan sakat olarak döndü. Mili takımdan sağlam dönen Meireles ise dünkü idmanda sakatlandı. İzlanda maçında sakatlanan Caner’in ayak başparmağında ezilme belirlendi. MR’ı çekilen yıldız futbolcunun, Trabzonspor maçında forma giymesinin mümkün olmadığı öğrenildi. Caner’in başparmağının altındaki bağların ikisinde kısmi yırtık, kemik ödemi, yumuşak dokuda kanama ve ödem tespit edildi. Dünkü idmanı yarıda bırakan Meireles’in de çekilen MR’ında sol arka adalesinde ikinci derecede yırtık belirlendi. Meireles’in de Trabzon’da forma giyemeyeceği öğrenildi.

Caner’e yoğun tedavi

Dizinde ödem tespit edilen Mehmet Topal ve maçta kafasına darbe alan Gökhan’ın durumlarının ciddi olmadığı ortaya çıktı. Gökhan ve Topal, Trabzon’da görev yapabilecek. İsmail Kartal, sezonun en formda ismi olan Caner’in sakatlığı ile büyük şok yaşadı. Kartal, yoğun tedavi uygulanan Caner’in yokluğunu Hasan Ali ile doldurmaya çalışacak. Ülkelerinin milli takımlarına giden Sow ve Emenike ise dün akşam oynadıkları maçların ardından bugün geç saatlerde İstanbul’da olacaklar. Afrikalı iki futbolcu takımla tek taktik antrenman yaparak cumartesi sabahı Trabzon’a uçacak. Emenike, Güney Afrika maçının ardından, Nijerya’ya uçup buradan İstanbul’a hareket edecek. Sow ise Botswana maçının ardından Senegal’e geçecek, Paris aktarması ile de İstanbul’a ulaşacak. İsmail Kartal, Sow ve Emenike’nin durumlarını göz önünde bulundurarak hafta boyunca Webo’yu hazırlamıştı.

Yıldırım’dan özel uyarılar

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Trabzonspor maçı öncesi Can Bartu Tesisleri’ne giderek teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelecek. Yıldırım’ın geçen sezon olduğu gibi maç boyunca sakin kalmaları için oyunculara uyarılarda bulunacağı ifade edildi. Bu arada sarı-lacivertli yönetimin, takıma bugün moral yemeği vermeyi düşündüğü öğrenildi.

Caner Erkin, Trabzon'a götürülüyor

Fenerbahçe'de sıcak gelişme. Milli Takım'dan sakat dönen Caner Erkin, Trabzon deplasmanına götürülüyor. Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nda gözler pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Trabzonspor maçına çevrildi.

İsmail Kartal, dvev mücadele öncesi Milli Takım'dan sakat dönen Caner Erkin'in Trabzon'a götürülmesine karar verdi. Caner Erkin bu sabah antrenmana çıktı. Yıldız futbolcunun ayağındaki ağrı ve şişliğin azaldığı öğrenildi. Caner takım ile birlikte Trabzon'a götürülecek ve tedavisi maç saatine kadar devam edecek. Oyuncu ile ilgili kritik kararı yani dev maçta oynayıp oynamayağına ise maç saatinde Teknik Direktör İsmail Kartal verecek.



Fenerbahçe'den Cardozo operasyonu
İsmail Kartal, Fenerbahçe'nin hafta sonu karşılaşacağı Trabzonspor'da Cardozo için özel önlem alacak.

Fenerbahçe'den Cardozo operasyonu

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor'a konuk olacak Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Oscar Cardozo'yu durdurmanın planını yaptı. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Oscar Cardozo’yu etkisiz kılacak silahı buldu: Bruno Alves...

F.Bahçe ile Trabzon arasında nasıl amansız bir rekabet varsa Alves ile Cardozo arasında da 1 Aralık 2007’de başlayan bir çekişme var. Alves, 2004-2005 ile 2009-2010 sezonları arasında Porto forması giydi. Cardozo da Porto’nun ezeli rakibi Benfica’da Trabzon’a transfer olana kadar 2007-2008’den itibaren 8 sezon oynadı. Alves ile Cardozo, 2007-2008, 2008-2009 ve 2009-2010 sezonlarında Porto-Benfica maçlarında karşı karşıya geldi. İki futbolcu bu 3 sezonda 4 maçta karşı karşıya sahaya çıktı.

ÜSTÜNLÜK BRUNO ALVES’TE

2 maçı Alves’in takımı Porto, 1 maçı Cardozolu Benfica kazanırken, 1 maç da berabere bitti. Cardozo bu 4 maçta Alves’in savunmasında oynadığı Porto’ya sadece 1 gol atabildi. 30 Ağustos 2008’de 1-1 biten maçta Benfica’nın beraberlik golünü Cardozo kaydetti. Yani Bruno Alves, Porto-Benfica rekabetinden tanıdığı Oscar Cardozo’nun ciğerini biliyor. İsmail Kartal da bu bilinçle 2 haftadır Bruno Alves’i Cardozo’ya kelepçe vurmak için özel olarak hazırlıyor. Kesin olarak ilk 11’de forma giyecek olan Alves, Cardozo’ya Avni Aker’e nefes aldırmayacak

TRABZONSPOR CEPHESİNDEN HABERLER

Cardozo sevinci

Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da Cardozo’nun oynama ihtimalinin yükseldiği bildirildi.

Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da Cardozo’nun oynama ihtimalinin yükseldiği bildirildi. Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde yapılan antrenmana milli takım kamplarında bulunan Onur, Yusuf, Waris, Yatabare, Belkalem ve Medjani ile sakatlıkları süren Deniz Yılmaz ve Özer Hurmacı katılmadı.

İdman öncesi bir toplantı yapan Boşnak çalıştırıcı, futbolcularını maç içerisinde oluşabilecek gergin ortamlarda dikkatli olmaları konusunda uyardı. Halilhodzic’in konuşmasının ardından sakatlıkları devam eden Mustafa Yumlu ile Aykut Demir salonda çalışırken Oscar Cardozo, Bosingwa ve Fatih Öztürk ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı.

Diğer futbolcular da antrenmanda kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Bu arada antrenmanda yüklemelere başlayan Paraguaylı futbolcu Oscar Cardozo’nun Fenerbahçe maçında oynama ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

Trabzonspor'da eksiklerin çokluğu can sıkıyor

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında pazar günü sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürdüdevam etti. Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana milli takım kamplarında bulunan Onur, Yusuf, Belkalem, Medjani, Waris ve Yatabare ile sakatlıkları bulunan Özer ve Deniz katılmadı. Tedavileri devam eden Mustafa Yumlu ve Aykut Demir salonda, Cardozo, Bosingwa ve kaleci Fatih ise çim sahada takımdan ayrı çalıştı. Antrenman öncesi saha içerisinde futbolcularıyla toplantı yapan teknik direktör Halilhodzic, talebelerine Fenerbahçe maçının önemini anlattı, beklentilerini iletti. Daha sonra yapılan antrenmanda futbolcular, kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Zorlu müsabaka öncesi milli oyunculardan yoksun olarak hazırlıklarını sürdüren bordo-mavili ekipte, sakat oyuncuların çokluğu da teknik heyetin canını sıkıyor. Transfer döneminin son gününde kadroya katılan Waris ve Yatabare'nin de takımla hiçbir çalışmaya çıkmamış olması da ayrı bir handikap olarak görülüyor. Yarın takıma katılması beklenen milli oyuncuların, son 2 günde yapılacak antrenmandaki performanslarına göre hafta sonu forma giyip giymeyeceklerine karar verilecek.


Lig Tv izle - Maç izle 10 / 10 2224 oy. 965 kullanıcı yorumu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder